Droge huid; HYDRA 3 Ha

Een goed gehydrateerde huid ziet er jonger uit en doorstaat de tand des tijds beter. Toch kan iedere vrouw, ongeacht haar huidtype, op een dag worden geconfronteerd met een gedehydrateerde huid.

Waaraan is een gedehydrateerde huid te herkennen? * Plaatselijk niet comfortabel en trekkerig gevoel *gebrek aan soepelheid en elasticiteit * ruwe, schilferige huid *rimpels door dehydratatie (craquelé)

Wij kunnen u helpen! Dankzij de laatste ontdekkingen van het geavanceerde onderzoek naar het exclusieve actieve bestanddeel, het gepantenteerde boleetextract 1055, vindt Sothys vandaag opnieuw haar hydraterende programma uit met behulp van een drievoudig hyaluronzuur.

Tijdens uw HYDRA 3 ha behandeling wordt u ondergedompeld in een intens hydraterend bad. Om te voldoen aan de hydratatie behoeften van uw huid bestaat deze behandeling uit een specifiek protocol in 6 fasen, met de exclusieve massagebehandelingen en hydraterende actieve bestanddelen van de laatste generatie.

AL NA 1 BEHANDELING ZICHTBAAR RESULTAAT! Uw huid ziet er voller en jonger uit, nog nooit was een behandeling zo doeltreffend!

Voor een nog optimaler resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen en, voor de optimale voeding voor uw huid van binnenuit; de SkinHydrate, EpidermOil en/of de SkinBase van Laviesage.