Make-up

PARIJS, voor eens en altijd een liefdesgeschiedenis.

Sothys laat u kennismaken met haar visie op kleur. Een chique, glamour geschiedenis die terugvoert naar de kern van haar Parijse wortels, de perfecte combinatie van haar professionele knowhow en haar luxueuze imago.

Het ideale make-uptasje van Sothys;

1. De teint; omdat de teint de basis is van iedere make-up. Complete serie fonds de teint is perfect af te stemmen op iedere huidskleur, huidtype en gewenst make-up resultaat (mat effect, dekking, satijnen effect).

2. de illuminator, teint en ogen, een multifunctioneel product. Een trio tinten die afzonderlijk of gecombineerd gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de aangebrachte make-up. Te gebruiken als zonnepoeder voor een sublimerend effect, als blush en ook op de oogleden.

3. de ogen; het perfecte trio voor een sublieme blik. a) Een universeel oogpotlood met romige textuur die een grote verscheidenheid aan make-up resultaten mogelijk maakt. Blijft perfect de gehele dag door op zijn plaats. b) essentiele mascara, intense kleur voor een wimper make-up die de wimpers tegelijkertijd omhult, structureert en verlengt. c)wenkbrauwpotlood met een dunne stift, die  zorgt voor een perfect getekende blik, houdt de hele dag door perfect.

4. de lippen; ontdek Parijs, de mooiste stad ter wereld aan de hand van de 20 kleuren Rouges Sothys Lipsticks. In 2 texturen; rouge doux, smeltende textuur voor glossy effect, lichte dekking en rouge intense, romige en glijdende textuur voor een satijnen effect, gemiddelde dekking. Voor vollere lippen; lippenbalsem voor volle lippen, het slimme product om altijd bij je te dragen.

Naast deze producten komen er 2x per jaar, in beperkte oplage, trend kleuren.