Thaise lymph massage

Heeft u last van chronische vermoeidheid, opgezette en/of pijnlijke benen, cellulite, mensturatiepijnen, huidproblemen en nog meer van die “ongemakken”?
Dan kan het wel eens zijn dat uw lymfestelsel overbelast is met afvalstoffen! Onze lymfestelsel is samen met ons bloedvatstelsel het belangrijkste systeem in ons lichaam. Door onze westerse levenswijze kan het zijn dat ons lymfestelsel overbelast is……we krijgen teveel afvalstoffen binnen en veel van deze afvalstoffen, die toxisch zijn, kunnen niet helemaal verwerkt worden en blijven grotendeels achter in het lichaam. Het zijn deze stoffen die klachten van allerlei aard, ( mentale, fysieke of psychisch) kunnen veroorzaken.
Het is de moeite waard om deze massage te voelen……
Deze Thaise lymph massage mag u niet vergelijken met de medische manuele lymfedrainage! De Thaise lympf massage is een schoonmaakmassage voor het lichaam, het stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
De 1 uur durende massage wordt gegeven met de onderarmen, op voeten, handen en hoofd gebruiken wij drukpunten.
Wilt u een optimaal resultaat; dan adviseren wij een kuur.
Een kuur bestaat uit 2 massage’s per week, dit gedurende 5 weken en dan 1 per maand voor onderhoud.

Na een massage moet je heel veel water drinken, er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken.