Vreeling massage

De vreeling exposure is een massage van de achterzijde van uw lichaam die u gevoeld moet hebben!!!

Waarom alleen uw achterzijde? Wel, de druk en de diepte van de grepen zijn niet zo geschikt voor een aantal spieren aan de voorzijde van uw lichaam.
Het is een massagevorm waarbij wij masseren met platte vuist, knokkels vuist en knokkels vingers. Het zijn diepe dynamische grepen uitgevoerd met massageolie.

Om u een idee te geven wat u van deze massage mag verwachten geef ik u eerst wat uitleg over de vreeling deep tissue (diep bindweefselmassage). Diep bindweefselmassage werd en word met name toegepast in een (psycho)therapeutische context. Bijvoorbeeld bij Postural Integration is dat niet verwerkte emoties opgeslagen worden in het bindweefselsysteem en kunnen leiden tot chronische spierspanning. Door het toepassen van diep bindweefselmassage maak je het bindweefsel op diep niveau los en daarmee tevens de spieren die door het te strakke bindweefsel te weinig of zelfs geen bewegingsvrijheid meer kregen. Soms al tientallen jaren niet meer. Maar, natuurlijk niet alleen mentaal/emotionele spanning leidt tot chronische spierspanning;
– voortdurend herhaaldelijk gebruik van bepaalde spieren (horeca, zittend beroep, enz…)
– te weinig rust waardoor overmatig gebruik van de spieren

Effecten van Vreeling exposure;
Klachten aan het spier- en bewegingsapparaat gaan sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Daarnaast heeft Vreeling exposure ook cosmetische effecten bij cellulite!

U kunt deze massage boeken voor 30 min. 45 min. of 60 min.